Anketimiz Katılın
GÜNCEL
YAZARLAR
Rektör Levent MYO Müdürleri İle Bir Araya Geldi
Meslek yüksekokulu müdürleri ile bir araya gelen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Meslek Yüksekokullarının (MYO) doğru konuşlandırıldığı zaman ülkenin gelişimine büyük katkılar sağlayacağını söyledi.
4 Aralık 2021 16:37
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, merkez ve ilçe meslek yüksekokulları müdürleri katıldı.
Binali Yıldırım üniversitesi bünyesinde Meslek Yüksekokullarının sorunlarını, görüş ve taleplerini görüşmek üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci başkanlığında gerçekleşen toplantıda meslek yüksekokullarının mevcut son durumu, yürütülen çalışmalar, mevcut programlar ve geleceğin meslekleri konuları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Meslek Yüksekokullarının ülkemizde büyük bir boşluğu doldurduğunu ifade eden Rektör Levent, Meslek Yüksekokulların doğru konuşlandırıldığı zaman ülkemizin gelişimine büyük katkılar sağlayacağına ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi bünyesinde barındırdığı 12 Meslek Yüksekokulu ile sürdürülebilir kalkınmada büyük önem arz eden nitelikli ara eleman yetiştirme konusunda başarılı çalışmalar yapacağına yürekten inandığını belirterek gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı MYO müdürlerine teşekkür etti..