Telefon
WhatsApp
Zor Günlerde Kara Gün Dostu Olan Meslek Liselerin Kıymetini Bir Kez Daha Anlaşılmıştır

Dersliklerde öğretmen ve öğrencilerimizin misafiri olan Gün, eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde, yaraları sarmak için Meslek Liselerinin üstlenmiş olduğu role değinen Gün, zor günlerde kara gün dostu olan Meslek Liselerimizin kıymetinin bir kez daha anlaşıldığını belirtti. 9. sınıf öğrencilerimizin ilgi ve kabiliyetlerine göre insanlığa ve ülkemize faydalı olacak şekilde meslek tercihlerini yapmaları tavsiye eden Gün, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına girecek olan öğrencilerimizi dersliklerde ziyaret ederek değişen sınav sistemi ile ilgili bilgilendirme ve tavsiyelerde bulundu.

 

Akabinde düzenli olarak sürdüğü okul ziyaretleri kapsamında Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Gün, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Gün, dersliklerde öğrencileri ziyaret ederek Yükseköğretim Kurumları Sınavında yapılan değişikliklere göre planlama yapılmasını yeni durum ve şartlara göre öğrencilerimizin varsa ders, konu eksikliklerinin giderilmesini tavsiye etti. Okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alıp yönetici ve öğretmenlere gayretlerinden dolayı teşekkür eden Gün, sağlık ve başarı dilekleriyle ziyareti tamamladı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!