Telefon
WhatsApp
Yüksel Çakır, Seçim Startını Verdi

Esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarına sırtart veren bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi.

Merkez çarşısında esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Çakır, Ergenekon mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır; Sizlere yeniden hizmet edebilmek için bağımsız belediye başkanı olarak karşınız dayım. Erzincan halkının isteklerinin ortaya çıktığı sandıkta bunun la ilgili ölçümü yapılması gerektiğini biz beraberce kararlaştırdık ve bu doğrultuda ben sizlerden emir geldiği için yola çıktım.

Erzincan belediye başkanlığına bağımsız bir aday olarak sizlerle birlikte geçmiş yıllarda aynı ortamlarda bulunmuş sizlere hizmet etmekten şeref ve onur duymuş bir kardeşiniz olarak bu emrin karşısın da yeniden yollara çıktık. Burada verdiğimiz mücadelenin sonucu ne olursa olsun kaybedeninin olmadığı sonunda kazananın Erzincan olduğunu bildiğimiz bir yarışa giriyoruz. Ancak gördüm ki Erzincan halkı bu anlamda farklılıkları bir araya getirebilecek bu farklılıkları birlikte yaşaya bilecek herkesin zihninde gönlünde düşüncelerin ne kadar ayrı olursa olsun ortak faydasının Erzincan olduğu yerde bağımsız bir adayla da bu hizmeti Allah’ın izniyle alabilir diye düşünüyorum.

Eğer şehre bir hizmet verilecekse kültür sanat sosyal faaliyetler ve buna bağlı tüm çalışmaların sizinle doğal olarak paylaşılması lazım. Eslafıyla tüccarıyla Erzincan için kalbi çarpan herkesle Erzincan’ın geleceğin hep birlikte masaya yatıracağız.

  1. Mart 2024 günü Erzincan’da sizlerin verdiği destek bizlerin bu anlamda verdiği mücadeleyle ya tarih yazacağız ya da sizler tarih yazacaksınız. O yüzden diyoruz ki Söz de karar da milletindir. Diye konuştu.
1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!