Telefon
WhatsApp
Yoldaş, 24 Erzincanspor Mağlubiyetini Değerlendirdi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 1. Hafta mücadelesinde Erzincan 13 Şehir Stadyumunda hafta sonu oynanan ve Erzincan ekibinin ikinci yardı attığı bir golle mücadele Bursa temsilcisi İnegölspor’un 1-0 mağlubiyetiyle tamamlanmıştı. Oynanan maçın ardından İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA GÜZEL OLACAK

Yoldaş, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Yeni sezon başlangıcı iyi başlamak istiyorduk oyun anlamında bölüm bölüm çok iyi olduğumuzu söyleyemem. Lig yeni başladı en kısa zamanda bunları unutup Fethiye maçına odaklanacağız. İlk maç kazası olarak diyelim. Oyuncularımın mücadelesi ilk maç olmasına rağmen umut verici. İki takım açısından kör dövüşü bir maç bunlar sezonun ilk haftasında normaldir. İlerleyen haftalarda daha güzel bir durum olacak.” dedi.

24Erzincanspor Kırmızı Gurup 2. Hafta mücadelesinde deplasmanda 3 Eylül 2023 Pazar günü Saat: 16:30’da Kastamonuspor ile Kastamonu Gazi Stadında karşılaşacak, İnegölspor ise evinde 3 Eylül 2023 Pazar günü Saat: 17:00’da İnegöl İlçe Stadında Akdeniz temsilcisi Fethiyespor ile karşılaşacak.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!