Telefon
WhatsApp
Yeşil, “Kazananlar Her Zaman Mücadele Edenlerdir”

Çok partili dönemde TBMM'ye milletvekili gönderen ilk sosyalist parti olan 1980 darbesi sonrası kapatılan, 2017’de tekrar kurulan TİP’in Erzincan İl Genel Meclisi adayı Ali Ekber Yeşil, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçim çalışmalarını “Daha Yaşanabilir Erzincan İçin” sloganıyla sürdürüyor.

Erzincan’da TİP Parti çatısı altında halka daha iyi hizmet verebilmek, kent sorunlarına çözüm üretebilmek amacıyla bizde varız diyen Ali Ekber Yeşil, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“KAZANANLAR HER ZAMAN MÜCADELE EDENLERDİR”

“Erzincan için çalışacaklarımızı, “Şimdi ailem, çevrem, arkadaşlarım ve dostlarımla yapmış olduğumuz değerlendirmeler neticesinde bugün yeni hedefler doğrultusunda zorlu bir yola daha çıkma kararı verdik.  Siyaset bir sanattır, bu sanatı başarıyla icra edenlerin giremeyeceği gönül yoktur.  Erzincan'ımızın kalkınması, gelişmesi, daha yaşanabilir bir şehir olması, hak ettiği hizmeti alabilmesi için bu şehir için hayallerimiz değil, hedeflerimiz var. Daha önce de birçok kez söyledim. Mücadele edenler, her zaman kazanamazlar ama kazananlar her zaman mücadele edenlerdir. Bu yüzden buradayız. Varız, birlikteyiz ve biz hazırız” dedi.

“ERZİNCAN'IMIZA HİZMET ETMEK ADINA SİZLERİN HUZURUNDAYIM”

Yeşil, “Önümüzde yerel seçimler var. 31 Mart’taki seçimlerin yerel seçim olduğunu unutmamamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Bu yüzden de öncelikle Erzincan'ımıza hizmet etmek adına milletin efendisi olan köylümüzün, muhtarlarımızın, kırsalımızın sesi olmak, dertlerini, sorunlarını haykırarak çözüm bulunmasını sağlamak, işçimizin Erzincan’ımızdaki üreten çiftçimizin, esnafımızın, emeklimizin yanında olmak Erzincanlı vatandaşlarımızın haklarını, hukuklarını korumak, savunmak, üreteceğimiz şehrimizin, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğine sahip çıkmak için polemik ve kavgalardan uzak sadece Erzincan’a hizmet edebilmek adına enerjimiz ve mücadeleci kişiliğimizle siyasetin öznesi insan, anahtarı samimiyet diyerek her kesimin oyuna talip olduğumuzu belirtiyor ve huzurlarınızda Türkiye İşçi Partisi (TİP)  Erzincan Merkez İl Genel Meclisi aday olduğumuzu açıklıyorum” şeklinde konuştu.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!