Yeniden Refah Partisinden HABERCAN Gazetesine ziyaret
Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mehmet Tan ve Erzincan İl Başkanı Emrah Bayındır, Habercan Gazetesine Ziyarette Bulundular.
Erzincan ve Türkiye genelinde Parti çalışmaları, faaliyetleri ve yapılacak olan il kongresi hakkında bilgi veren MKYK üyesi Mehmet Tan Habercan Gazetesi Sahibi Haluk Uçar ile ülke gündemi ve dış siyaset hakkında sohbetler ettiler.
23 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonunda Yapılacak olan ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla ile kendilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan il kongresi hakkında bilgiler veren Tan, yapılacak kongremize sizleri ve tüm halkımızı davet ediyorum dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden HABERCAN Gazetesi sahibi Haluk Uçar, MKYK üyesi Mehmet Tan ile İl Başkanı Emrah Bayındır‘a ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Benzer Haberler
Bir Dahaki Bahara Görüşmek Üzere Erzincan Yaylalarının Masum Çiçekleri
Erzincan’da O Ürüne Yatırım Sürüyor
Şili, Kaliforniya, Jalapone… Hepsi Erzincan’da
İliç Meydanında Anagold İçin Toplu Çağrı
TDV’den Moro Müslümanlarına Kur’an-ı Kerim Hediyesi
Erzincan’da Besicilerin Sorunları Görüşüldü
1 Milyon 100 Bin Adet Dikti, Günde 80 Kişi Çalıştırıyor
Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu’ndan Destici'ye Tepki