Telefon
WhatsApp
Yeni Hedef 1 Lig! 24Erzincanspor’un Play-Off’taki Rakibi Amedspor

Haber: Birol ERGİN

Ligin son haftasında evinde karşılaştığı Ankaraspor ile karşılaşan Kırmızı-Siyahlılar Play-Off hazırlıklarına ara vermeden sürdürdü.   Vedat Çimen Tesisleri’nde Teknik Direktör Ahmet yıldırım yönetiminde tamamlan antrenmanda takının morali yerinde olduğu ve Play-Off’taki ilk maçına hazır oldukları gözlemlendi. 24Erzincanspor kafilesi Perşembe günü oynanacak karşılaşma için yola çıktı.

 

PLAY-OFF’TA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

24Erzincanspor kulüp başkanı Hüseyin Akpınar, “24Erzincanspor’un kalitesi ortada. Geçen yıl Play-Off’tan döndük fakat bu yıl Play-Off’ta şampiyon olacağız, buna ekibimizle birlikte inandık. Taraftarımız bize güvensin ve inansın. Ahmet Hocamızla önemli bir çıkış yaptık, bu süreçte takımımız kalitesini ortaya koydu, hocamız ve futbolcularımızla konuşup istişare ediyoruz, inandığımız zaman başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.

Akpınar, TFF 1. Lige çıkmamız için önümüzde hiçbir engel yoktur, mücadelemizi ortaya koyup bunu başaracağız dedi.

 

BİZİM İÇİN RAKİP FARK ETMEZ

Anagold 24Erzincanspor Teknik direktörü Ahmet Yıldırım ise “Bizim için rakip fark etmez, önemli olan bizim futbolcularımızın performanslarıdır.” Dedi.

Yıldırım, gruptaki takımları ve Amedspor’u çok iyi tanıdığını söyleyerek; Bizim için rakip fark etmez, önemli olan bizim futbolcularımızın performanslarını sahaya yansıtmalarıdır, kaliteli futbolculara sahibiz, bunun meyvelerini alıyoruz, dersimize iyi çalışıyoruz dedi.

 

TEK MAÇ ELEME USULU İLE OYNANACAK

Play-off birinci turunda tek maç eleme usulüne göre yapılacak müsabakayı kazanan takım ikinci tura yükselecek. Normal sezonda karşı karşıya geldikleri müsabakalar Anagold 24Erzincanspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Anagold 24Erzincanspor’un Amedspor ile oynayacağı play-off birinci tur maçı 25 Mayıs Perşembe günü, Diyarbakır Stadyumu’nda saat 20.00’da başlayacak. Eşleşmeden galip çıkan takım play-off ikinci turuna çıkmaya hak kazanacak.

 

AMEDSPOR 24 ERZİNCANSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Diyarbakırlı ve Erzincanlı futbolseverlerin merakla beklediği Amedspor 24 Erzincanspor maçının yayıncısı bulunmuyor.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!