Telefon
WhatsApp
Yazarlar Öğrencilerle Buluşuyor

Candır Kitap Can Hep Birlikte Okuyor Erzincan Projesinin bir alt dalı olan Yazar Erzincan'da ile Erzincan’da ki ilkokul kademesindeki öğrencileri yazarlarla yüz yüze bir araya getiriyor ve akabinde kitaplarını imzalatma şansını öğrencilere sunuyor.

 

EĞİTİMCİ-YAZAR MERT ARIK İLE ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

 

Bu çerçevede 7-11 yaş grubu öğrencileri yazarla "Hayal Kuran Çocuklar" adlı söyleşi ile bir araya getirilerek keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Söyleşide Yazar Mert Arık öğrencilerle hayal kurma, hayalini gerçekleştirme, kitap okumanın önemi, kitap okumayı cazip hale nasıl getirebiliriz gibi birçok önemli konuya değindi.

 

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri ve AR-GE  birimi Şube Müdürü Hüseyin Erol söyleşi sonrası yaptığı konuşmasında ise "2005 yılından itibaren öğrencilerimizi yazarlarla buluşturdukları, pandemi döneminde bu faaliyetleri çevrimiçi olarak yaptıklarına değinerek söyleşide emeği geçen tüm Strateji Geliştirme Hizmetleri ve AR-GE birimine ve yazarımız Mert Arık beyefendiye teşrifleri için teşekkürlerini sundu.

 

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri ve AR-GE birimi Şube Müdürü Hüseyin Erol söyleşinin sonunda Eğitimci-Yazar Mert Arık'a hediye takdim etti.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!