Telefon
WhatsApp
Yaraları Birlikte Sarıyoruz

Asrın felaketinde deprem bölgesindeki vatandaşlara maddi ve manevi destek olmak için tüm ülkede adeta seferberlik ilan edilmişçesine 7’den 70’e tüm vatandaşlar devleti, milleti ve Sivil Toplum Kuruluşları ile yaraları sarmaya çalışıyor.

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğümü koordinesinde kentteki okullarda başlatılan ayni ve nakdi yardım kampanyalarına velilerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin büyük bir dayanışma ruhu ile katkı yapmaktadır. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan açıklamada;  Toplanan yardım malzemeleri ile dolu yeni bir tırımızı daha Hatay'a uğurladık. Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde, depremden etkilenen illerimize bugüne kadar 5 tır insani yardım malzemesi ulaştırdık. Yaşanan afetin yaralarını sarmak için zor günlerimizi dayanışmayla aşacağız diyerek 27.02.2023 Pazartesi günü 6. yardım tırımızı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Hatay ilimize uğurladık. İl Millî Eğitim Müdürümüz Aziz Gün'ün bizzat katıldığı yükleme işlemlerine Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri gönüllü olarak destek oldular.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Aziz Gün, Cumhuriyet tarihinin en büyük afetlerinden olan ve 11 ili etkileyen depremle ilgili velilerimizin, öğrencilerimizin, eğitim camiamızın tüm paydaşlarının göstermiş olduğu hassasiyet ve duyarlıktan dolayı müteşekkir olduğunu ifade etti.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!