Telefon
WhatsApp
Vali Aydoğdu Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Vali Hamza Aydoğdu, Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya ve basın mensupları ile görüştü.

Kentte görev yapan basın mensupları başta olmak üzere tüm basın mensuplarının "Gazeteciler ve Basın Bayramı"nı kutlayan Vali Aydoğdu, “Haberlerin ışığıyla toplumun yolunu aydınlatan, gerçeklerin peşinden koşan sizler, toplumumuzun bilgiye ulaşma hakkının en önemli savunucularısınız. Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi görev sayarak çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden ve demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Basın, bir milletin vicdanıdır; sizler bu vicdanın sesi, gözü ve kulağısınız.

Erzincan'da görev yapan tüm basın mensuplarımıza, gece gündüz demeden fedakârca görev yaparak yaşanan olaylardan ve gelişmelerden kamuoyunu doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirdikleri için, ilimizin tanıtımına ve gelişimine sağladığı katkılar için yürekten teşekkür ediyorum.

Her bir haberiniz toplumumuzun aynası, her fotoğraf karesiniz ise tarihin bir parçasıdır. Erzincan'a değer katan ve özverili çalışmalarıyla katkıda bulunan tüm basın mensuplarına şükranlarımı sunuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!