“UYUMA” İsimli Mobil Uygulaması Tanıtıldı
Erzincan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilerine uyuşturucu maddelerin insana ve topluma olan zararlarını anlatmak amacıyla bilgilendirme yapılarak UYUMA uygulaması tanıtıldı.
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında geliştirilen mobil uygulama, işlenmekte olan uyuşturucu suçlarıyla ilgili vatandaşların kolayca yer bildirim ihbarında bulunabileceği “UYUMA” isimli mobil uygulama kullanılmaya başlanılmıştır denildi.
Söz konusu, “UYUMA” mobil uygulaması IOS ve Android telefonlara indirilebilmektedir. Uygulamanın önemli özelliklerinden biri ise bildirim yapanın kimlik bilgilerinin kesinlikle gizli kalacağı, bildirim yapanın numarasının görülmeyeceği ve soruşturmanın hiçbir aşamasında üçüncü kişiler tarafından kesinlikle bilinmeyecek olması en önemli hususlardan biridir denildi.
Benzer Haberler
Bir Dahaki Bahara Görüşmek Üzere Erzincan Yaylalarının Masum Çiçekleri
Erzincan’da O Ürüne Yatırım Sürüyor
Şili, Kaliforniya, Jalapone… Hepsi Erzincan’da
İliç Meydanında Anagold İçin Toplu Çağrı
TDV’den Moro Müslümanlarına Kur’an-ı Kerim Hediyesi
Erzincan’da Besicilerin Sorunları Görüşüldü
1 Milyon 100 Bin Adet Dikti, Günde 80 Kişi Çalıştırıyor
Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu’ndan Destici'ye Tepki