Telefon
WhatsApp
Türkiye’nin Aksakalı Gençlerle Buluştu

2023-2024 Akademik yılı Açılışı programı için Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ne (EBYÜ) gelen Türkiye’nin Aksakalı,  Son Başbakan Binali Yıldırım Üniversitede öğrenciler ile bir araya geldi.

Binali Yıldırım Üniversitesi kütüphanesinde gerçekleştirilen ve modatörlüğünü Kübra Pamukcuoğlu'nun yaptığı Türkiye'nin Aksakalı "gençlerle buluşuyor" programına Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversite üst yönetimi, akademisyenler, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı. 

EBYÜ Kütüphanesinde gerçekleşen “Türkiye’nin Aksakalı Gençlerle Buluşuyor” söyleşisinde üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Binali Yıldırım, öğrencilerin ülke ve üniversite gündemine dair sorularını yanıtladı.  

Öğrencilere eğitim hayatlarına dair önemli tavsiyelerde bulunan Türkiye'nin Aksakalı Binali Yıldırım, Türk ve Yabancı uyruklu öğrencilerin özellikle Filistin'de uygulanan şiddet, deprem, kredi yurtlar ve eğitim bursları ile ilgili sorulara samimi cevaplar verdi. Öğrencilere bundan sonra ki süreçte daha sık bir araya geleceğini de belirten Yıldırım, öğrencilerin sorunlarının çözülmesi noktasında talimatlar verdi. Samimi sohbetiyle öğrencilere keyifli anlar yaşatan Yıldırım, gençlere bazı tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere daha sık bir araya gelme sözü veren son Başbakan Binali Yıldırım Söyleşi programı sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!