Telefon
WhatsApp
Tüm Taraftarlarımızı Ankaraspor Maçına Bekliyoruz

Haber: Birol ERGİN

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Mücadele eden Anagold 24Erzincanspor ligin son haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Ankaraspor maçını taraftarının desteği ile kazanarak Play-Off grubunda ev sahibi takım avantajını elde etmek istiyor.

Maç öncesi Erzincan basınının karşısına geçen Kulüp Başkanı Hüseyin Akpınar ve Teknik direktör Ahmet Yıldırım takımın son durumu hakkında bilgi verdiler.

Kulüp Başkanı Hüseyin Akpınar, Basının gücünü biliyoruz buradan siz basın mensupları aracılığı ile Cumartesi günü saat 15:00’da oynanacak olan Ankaraspor maçını kazanarak Play-Off’a çıkmayı hedeflediklerini söyledi ve bu maça tüm Erzincan halkını ve taraftarımızızor bekliyoruz dedi.

PLAY-OFF’TA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Akpınar, “24Erzincanspor’un kalitesi ortada. Geçen yıl Play-Off’tan döndük fakat bu yıl Play-Off’ta şampiyon olacağız, buna ekibimizle birlikte inandık. Taraftarımız bize güvensin ve inansın. Ahmet Hocamızla önemli bir çıkış yaptık, bu süreçte takımımız kalitesini ortaya koydu, hocamız ve futbolcularımızla konuşup istişare ediyoruz, inandığımız zaman başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.

Akpınar, TFF 1. Lige çıkmamız için önümüzde hiçbir engel yoktur, mücadelemizi ortaya koyup bunu başaracağız, Çorumspor grupta şampiyon oldu, Çorumspor’u  siz basın mensupları aracılığı ile tebrik ediyoruz dedi.

BİLETLER CUMA GÜNÜ SATIŞA ÇIKACAK

Cumartesi günü tüm taraftarımızı stada bekliyoruz. Taraftar desteği gerçekten çok önemli, 12 numaranın yani taraftarımızın desteğini istiyoruz. Ankara maçını alıp Play-OFF’tan 1. Lige çıkacağız. Maç biletleri Cuma günü Store mağazamızda satışa sunulacak. Tüm taraftarlarımızı Ankaraspor maçına bekliyoruz. “Play-Off şampiyonluğunun en güçlü ekibi Anagold 24Erzincanspor’dur” dedi.

 

BİZİM İÇİN RAKİP FARK ETMEZ

Anagold 24Erzincanspor Teknik direktörü Ahmet Yıldırım ise “Bizim için rakip fark etmez, önemli olan bizim futbolcularımızın performanslarıdır.” Dedi.

Yıldırım, gruptaki takımları çok iyi tanıdığını söyleyerek; Bizim için rakip fark etmez, önemli olan bizim futbolcularımızın performanslarını sahaya yansıtmalarıdır, kaliteli futbolculara sahibiz, bunun meyvelerini alıyoruz, dersimize iyi çalışıyoruz, inşallah Ankaraspor maçını kazanarak Play-off’ta ev sahibi takım avantajını elde etmek istiyoruz ifadelerini kullandı.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!