Telefon
WhatsApp
Toplumsal Duyarlılık Projesinin Kapanış Töreni Yapıldı

Proje hakkında bilgi veren Koordinatör Selen Avcı yaptığı açıklamada; Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri'nin düzenlediği Kendini Keşfet projesi 2000 yılından bu yana 30 farklı şehirde 50'den fazla kez gerçekleştirildiğini bildirdi.

Bu kapsamda Kavak yolu İlkokulunda Sabancı Üniversitesi'nden dokuz gönüllü öğrenci ve üç proje yöneticiyle yapıldı. Yapılan çalışmaların içeriği hakkında yapılan bilgilendirmede Öğrencilerle bu bir hafta boyunca "Kitle İletişim Modülüyle" iletişim araçlarını tanırken doğru iletişim tekniklerini öğrenmeleri, "Kültürel Etkileşim Modülüyle" Erzincan'ın kültürünü çocukların anlatmasını sağlayarak gönüllü abi ve ablalarından da farklı kültürleri tanıması sağlanmıştır. "Çevre Modülüyle" tüm dünyada tüm canlıların birbirine bağlı olduğu ve hepimizin çevreyi koruması gerektiği söylenmiştir. Her modülde çocukların drama metodları uygulayarak anlatılan etkinlikleri canlandırması istenmiştir. Her mesleği her öğrencinin yapabileceği öğrencilere etkinliklerle anlatıldı. "Engelli Yaklaşımı" ile öğrencilerin farklı engelli tipleriyle nasıl iletişim kuracağı anlatıldı.

PROJELER YAYGINLAŞACAK

Hafta boyunca yapılan çalışmaların öğrencilerin sosyal ve bilişsel gelişiminde olumlu sonuçlar ortaya çıkardığı ve  bu gibi projelerin yaygınlaştırılması için gerekli çalışmaları yapan ve destekleyen bir kurum olduklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Okul Müdürü Oğuz Kürşat Onay'a, Proje Yöneticileri Zeynep Bahar Çelik'e, Aslı Acar Geliş ve Selen Avcı'ya teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!