Telefon
WhatsApp
TİP Genel Başkanı Erkan Baş Erzincan’a Geliyor

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında şehir ziyaretlerini sürdüren Türkiye İşçi Partisi (TİP)  Genel Başkanı Erkan Baş, Erzincan’a geliyor.

Ziyaretin içeriği ve kapsamı hakkında bilgi veren Türkiye İşçi Partisi il başkanı Ali Ekber Yeşil, “Sayın Genel Başkanımız Erkan Baş’ın ziyareti, hem yerel seçim atmosferine katkı sağlamak hem de Partimizin Erzincan’daki seçim stratejilerini belirlemek adına büyük önem taşıyor. Sayın Genel Başkanımızın ziyaret kapsamında, saat 17:30’da tüm halkımızın katılımı ile Selimoğlu İşhanı’nda ki il binamızın açılışı gerçekleştirecek akabinde sırasıyla 18.30’da  Mollaköy, 19.00’da Çağlayan, ⁠19.30’da ise Altınbaşak belediyelerimizin Seçim İrtibat Bürolarına ziyaretler gerçekleştirecek. Buradan tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.” Dedi.

İl başkanı Ali Ekber Yeşil, “halkımızın partimize olan teveccühünün arttığını görmek bizi mutlu ediyor. Gerek üye sayımız gerekse Sayın Genel Başkanımıza olan güven her geçen gün daha da artıyor. Bizler bu güzel partinin bir neferi olmaktan mutluluk duyuyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!