Telefon
WhatsApp
Tercan’da “Geleneksel Tercan 3. Bal Festivali” Düzenlendi

Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman,  Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin, Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı ve çok sayıda davetlinin katıldığı festivalde Tercan Balı sergilenerek çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlçe esnafını ziyaret ettikten sonra etkinlik alanında kurulan bal stantlarını gezen protokol mensupları ve davetliler ilçe esnafa ve bal üreticilerine bereketli ve bol kazançlar dileyerek ikram edilen Tercan Balının tadına baktılar.

Festival alanında devam eden programda Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman,   Belediye Başkanı Lokman Gültekin, Kaymakam Cafer Kaymakçı konuşmalarında Geleneksel Tercan 3. Bal Festivalinin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ettiler.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı, halk oyunları gösterisi, protokol konuşmaları, esnaf ziyareti ve bal stantlarının gezilmesi ile başlayan bal festivali, festivale katkıda bulunan üreticilere, dernek yöneticilerine, sanatçılara ve sahne personellerine teşekkür plaketi takdimi ve Serpil Efe, Ahmet Yiğit, Coşkun Yalçın ve Dilek Şimşek’ in sahne almasıyla sona erdi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!