Telefon
WhatsApp
TEGV’den HABERCAN Gazetesine Ziyaret

Ziyaret hakkında bilgi veren TEGV İş Geliştirme Müdürü İpek Uralcan, Vakıf olarak ülkenin 4 bir yanında 1995 yılından bu yana eğitim programlarımız ve projelerimizle ilköğretim çağındaki çocukların sosyal, duygusal, bilişsel ve akademik becerilerini keşfetmelerine destek oluyoruz. Dedi.

 

Uralcan ayrıca, Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış, her bir öğrenme alanı özel olarak tasarlanmış etkinlik noktalarımızda;

  • Ateşböceği Öğrenim Birimlerimizle okul bahçelerinde
  • TEGV Dijital ile uzaktan eğitimle
  • Yeni Dünya projemizle köy okullarında, donanımlı tabletler ve eğitim kitlerimizle tarım alanlarında
  • TEGV Evde dergimiz ve Algo Dijital kodlama oyunumuz ile her evde
  • MEB okullarında çocuklarımızın sınıflarında

Bu alanlardaki projelerimizle tüm Türkiye’de 6-14 yaş arası okula giden bütün çocuklara iş gelişim atölyelerinde ücretsiz eğitimler vermekteyiz dedi.   

 

Uralcan, bu ziyaret vesilesiyle 12 Kasım 2022 Saat: 14:00’da Belediye yanı Atatürk Parkı İçerisinde yer alan TEGV Erzincan Öğrenim Biriminde açmayı planladığımız Kocailik Ailesi desteği ile kurulan Düşler Atölyesi ve LRF desteği ile kurulan Tasarım ve Beceri Atölyesi açılışına sizleri ve tüm halkımızı davet ediyorum dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erzincan HABERCAN gazetesi sahibi Haluk Uçar, yeni açılacak olan atölyeler için çocuklarımıza hayırlı olsun dedi. Uçar, İş Geliştirme Müdürü İpek Uralcan ve TEGV Erzincan Öğretim Birimi Yöneticisi Bengül Karagöz’de çalışmalarında başarılar diledi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!