Telefon
WhatsApp
TEGV’den Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Kutlama

Kuruluşundan bu yana Cumhuriyet'in değerlerine sahip, donanımlı ve nitelikli bireyler yetiştirmek ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için faaliyet gösteren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın Erzincan Öğrenim Biriminde Cumhuriyet'in 100. Yılına özel kutlamalar gerçekleştirildi...

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Erzincan Öğrenim Biriminde Cumhuriyetimizin 100. Yılı çocuklarımızın ve gönüllülerimizin katkılarıyla coşkuyla kutlandı. Birim yöneticisi Bengül Karagöz; 'Kutlamamalarda işitme engelli bulunan çocuklarımızda katmak istedik... İşaret dili öğretmeni Arsel Topal'ın destekleri ile işaret dili öğrenen çocuklarımız işitme engelli çocuklarımızı cumhuriyetimizin 100.yılı  kutlamalarına  coşkulu bir şekilde ortak etmeye çalıştık.'' dedi..

TEGV HAKKINDA

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), başta ülkesinin ve dünyanın geleceği için bir eğitim gönüllüsü olarak yola çıkan Suna Kıraç olmak üzere, eğitimin her şeyin başı olduğuna yürekten inanan bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin girişimiyle devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmak amacıyla 23 Ocak 1995 tarihinde kuruldu.

Kurulduğu günden bu yana “Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir” diyerek İlköğretim çağındaki çocuklara okul dışı eğitim desteği vermeye odaklanan TEGV, yıllar içerisinde Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu oldu. TEGV 2009 yılında Bakanlar Kurulu tarafından “izin almadan yardım toplama” hakkına sahip vakıflardan biri olarak tanındı. TEGV, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile olan iş birliği protokolü kapsamında Türkiye genelinde, 27 ilde 6 Eğitim Parkı, 40 Öğrenim Birimi ve 22 Ateşböceği Öğrenim Birimi’yle çocuklara çağdaş bir misyon ve vizyonla eğitim desteği vermeye devam ediyor.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!