Telefon
WhatsApp
‘Şühedanın İzinde’ Şehitlerimiz Adına 568. Su Kuyusu Erzincan’dan

'Asırlardır bizlere yurt olan mübarek vatan topraklarımızın müdafaası uğrunda şehadete eren aziz şehitlerimizin hatıraları, sınırlarımızın ötesinde, mazlum coğrafyalarda da yaşamaya devam etsin' diyerek yola çıkan Hayrat İnsani Yardım, Şehit Polis Memuru Muhiddin Aksoy adına 568. su kuyusu için çalışmalara başladı.


Erzincan 15 Temmuz şehitleri İmam Hatip Ortaokulu'dan Şuheda'nın izinde projesi kapsamında Afrika'nın Çad ülkesinde açılmak üzere su kuyusu ücretini Okul müdürün Osman Çiçek'ten teslim alan Hayrat Yardım Derneği Erzincan temsilcisi Murat Aras, “ Elhamdülillah bu hayra bizi vesile eden başta Okul müdürümüz Osman Çiçek olmak üzere okuldaki bütün öğretmenlerimize ve talebelerimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Çad'da 2017'de yapılan araştırmada bir yılda su kirliliğine bağlı sebeplerden ölen çocuk sayısının 19 bin olarak belirlendiğine işaret eden Murat Aras, “İçişleri Bakanlığının destekleriyle başlanan 'Şühedanın İzinde 500 Su Kuyusu' projesi kapsamında Çad, Kamerun, Nijer, Togo, Afganistan ve Bangladeş gibi su krizlerinin yaşandığı ülkelerde açılan kuyular ile hem 500’den fazla şehidimizin isimlerinin hayırla anılmasına hem de 260 binden fazla insanın içilebilir, temiz suya kavuşmasına katkı sağlandı.


Şimdi ise 500 kuyu açmak niyetiyle ikinci yolculuğumuza çıktık bu kapsamda Erzincan 15 Temmuz şehitleri İmam Hatip Ortaokulu müdürümüz Osman Çiçek öncülüğünde öğretmen ve minik öğrencilerimizin yardımları ile 568. su kuyumuzu Çad’da açacağız İnşallah. Proje hedefi Türkiye geneli yardımlarla 1000 yeni kuyuya çıkartarak, daha fazla şehidimizin adı bu hayırlı hizmetlerle anılsın diye mazlum coğrafya Afrika’ya yolculuğumuza başlıyoruz. Söz konusu projeye destek vermek için web sitesi, temsilcilikleri ve banka hesap numaraları üzerinden dilediğiniz miktarda bağışta bulunabilirsiniz.” Açıklamasında bulundu.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!