Telefon
WhatsApp
STADI “KARAN”LIK BASTI

Ziraat Türkiye kupası 3. Tur mücadelesinde 3. Lig birinci gurup ekiplerinden Belediye Kütahyaspor’u konuk eden Anagold 24Erzincanspor ilk devresi 0-0 tamamlanan mücadeleden 85. Dakikada yediği gol ile mücadeleden 1-0 mağlup ayrılarak kupadan elenen taraf oldu.

 

Kupa beyi Anagold 24Erzincanspor sahne aldı. Erzincan 13 Şubat şehir stadyumunda oynanan 3. Tur mücadelesini Erhan Kutlu, Mehmet Mithat levent ve Sezgin Altun hakem üçlüsü yönetti.

Ev sahibi takım 24Erzincanspor’un vuruşu ile başlayan devrenin ilk yarım saatinde her iki takımda pozisyon bulmakta zorladı. Mücadelenin en önemli pozisyonu 45. Dakikada konuk takım belediye Kütahyaspor’un bulduğu golün iptal edilmesi oldu. Mücadele ilk devre 0-0 tamamladı.

 

 

İkinci yarıya hızlı başlayan Anagold 24Erzincanspor yakaladığı birçok pozisyon da konuk takım kalecisi Alper Çakır’a takılırken belediye Kütahya spor maç boyunca bulduğu tek pozisyonda 86. Dakikada Ertuğrul ile bulduğu gol ile tur atlayan taraf oldu

 

2 sezondur ilk maçında mağlup olarak elenen Anagold 24Erzincanspor da taraftar teknik direktör Ümit Karan'ı istifaya davet etti. Mücadeleden deplasmanda 1-0 galip ayrılan belediye Kütahyaspor adını 4. Tura yazdırdı

 

 

Sarı kartlar: Ömer Esenkaya, Ali Yavuz Kol (Anagold 24Erzincanspor) Umut Kadir Kiraz, İbrahim Başer, Yasin Reis (Belediye Kütahyaspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 82 İbrahim Başer (Belediye Kütahyaspor)

Goller: Dk. 89 Ertuğrul Teşken (Belediye Kütahyaspor)


1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!