Telefon
WhatsApp
Son Nefeste Üç Puan

Haber: Birol ERGİN

13 Şubat Şehir Stadyumu oynanan ve Orta hakem Demokrat Özgür Güneş. Yardımcılıklarını ise Furkan Ulu ve Muhammet Oğuzhan Öztaş hakem 3’lüsünün yönettiği mücadelenin ilk yarısının 24 Erzincanspor adına 25. dakikada Yasin Dülger ve Isparta 32 spor adına ise Abdullah Topkara’nın penaltıdan attığı goller ile her iki takımda soyunma odasına 1-1’lik skorla girdi.

 

Karşılaşmanın 2. devresinin 57. Dakikasında Osman Torun 2. Sarıdan kırmızı kart ile Isparta ekibini 10 kişi bıraktı.

Sahada 10 kişi kalan Pembe-Yeşilli ekip Berke Bahattin Demircan’ın 61. Dakikada attığı gol ile takımını 2-1 öne geçirdi

 

Bu dakikalardan sonra kazanmak için rakip sahada baskı kuran Kırmızı-Siyahlı futbolcular Maksut Taşkıran’nın 69.dakikada attığı gol sonrası skoru beraberliğe taşıdı 2-2

 

Gol düellosuna dönen maçta Anagold 24 Erzincanspor maçın son analarında 10 kişi kalan rakibine baskı kurduğu dakikalarda Sefa Narin’in 90+3’te attığı gol ile takımı Erzincanspor’a rahat bir nefes aldırdı. Ve maç 3-2’lik skorla tamamlandı.

 

Ligde zor günler geçiren ve TFF’nin transfer yasağına takılan Isparta ekibi aldığı yenilgi sonrası Puan cetvelinde 12. Sırdaki yerini ve Play-Off hattındaki rakibi ile arasındaki 7 puanlık farkı korumaya devam ediyor. Isparta 32 Spor 27. Hafta mücadelesinde Çarşamba günü ligde düşmesinde kesin gözüyle bakılan Bayburt Spor’a deplasmanda konuk olacak.

ANAGOLD 24 Erzincanspor liderlik yolunda önemli bir galibiyet aldı aldı. Erzincan temsilcisi 26. hafta sonunda Oynadığı 23 maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile topladı, 40 puan ile 5. Sıra yükseldi.  24. Hafta mücadelesinde ise evinde Çarşamba günü saat 14.00'te ligin zor ekiplerinden Düzcespor’u konuk edecek.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!