Telefon
WhatsApp
“Siyonist Türk Vatandaşları Derhal Yargılansın”

HÜDA PAR Erzincan İl Başkanı Muhsin Barış, HÜDA PAR Milletvekillerinin Türkiye vatandaşı soykırımcılarla ilgili Meclise sunduğu  kanun tasarısına vicdanlı tüm kesimlerden destek olmaları çağrısında bulundu. Bu konuda kamuoyu oluşturmak için HABERCAN Gazetesi İmtiyaz Sahibi Haluk Uçar’a ziyaret gerçekleştirdi.

HÜDA PAR  Erzincan İl Başkanı Muhsin Barış ziyareti esnasında şu ifadelere değindi; “Partimizin Milletvekillerinin Türkiye vatandaşı soykırımcılarla ilgili Meclise sunduğu  kanun tasarısına  özelikle Erzincan Milletvekillerimizden ayrıca siyasi partilerden ve STK'lar dan, hukukçulardan ve vicdan sahibi tüm insanlardan soykırım suçu işleyen bu katillerin cezalandırılması ve vatandaşlıktan çıkarılması kanun teklifinin yasalaşmasına destek olmalarını ve ayrıca gerekli çalışmaları yapmalarını istiyoruz.

Türkiye vatandaşı soykırımcı Siyonistlerin yargılanmasına yönelik kanun teklifinin meclisin tatile gireceği 31 Temmuzdan önce meclise getirilip kanunlaşması soykırımcı katillerin caydırılması açısından çok önemli görüyoruz.

“4 BİN ÇİFTE VATANDAŞ SİYONİST’İN GAZZE'YE YÖNELİK SOYKIRIM DA YER ALDIĞI İDDİA EDİLİYOR”

Özellikle Siyonist işgal rejimine desteğe giden en az 4 Bin çifte vatandaş Siyonist’in Gazze'ye yönelik soykırım da yer aldığı iddia ediliyor. Kanun teklifi yasalaşması ile soykırımcılar çeşitli yaptırımlara cezalara maruz bırakılacak ve son olarak vatandaşlıktan çıkarılacak. Bu imani, İslami ve insani sorumluluğun gereği olarak kanun teklifinin bir an önce yasalaşması ve soykırımcıların cezalandırılması için tüm toplum kesimlerinden destek bekliyoruz.” Dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!