Telefon
WhatsApp
SED Hizmetinden Yararlanan Çocuklara Yönelik Etkinlik Düzenlendi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının hayata geçirmiş olduğu Sosyal Ekonomik Destek (SED) Hizmetinin etkinliğinin artırılması projesi ile ailelerde çocuk adına bir farkındalık oluşturulması, çocuklara okul dışı zamanlarını kaliteli, verimli kullanabilecekleri ortam ve imkânların sunulması amacıyla başlatılan ODES projesi kapsamında, SED hizmetinden yararlanan çocuklar için akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenleniyor.

Proje kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde çocuklar için hazırlamış alanda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

İl Müdürü Serdar Demirci’nin de katıldığı etkinlikte çocuklar ile yakından ilgilenerek gelecek ile ilgili hayallerinin paylaşıldığı, eğitim ve hedeflerinin konu olduğu etkinliğe İl Müdürü Serdar Demirci, İl Müdür Yardımları ve Sosyal ve Ekonomik Destek birimi personeli katıldı.

Etkinliğin ardından ikram ve eğitim hayatlarının desteklenmesi amacı ile çocuklara çanta ve kitap hediye edildi. Her ay düzenli olarak devam eden etkinler ile çocukların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Denildi.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!