Telefon
WhatsApp
Sarıgül, Milletvekili Seçildikten Sonraki 1 Yılda Ne Yaptığını Anlattı

Basın toplantısına, Meclis kürsüsünden yemin etmesinin üzerinden 1 yıl geçtiğini belirterek başlayan Mustafa Sarıgül, bir yılda 40 yazılı soru önergesi verdiğini, TBMM genel kurulunda 19 konuşma yaptığını, 9 tane kanun teklifi verdiğini söyledi.

 

87 BASIN TOPLANTISI, 53 TV YAYINI, SOSYAL MEDYADA 1.661.050.000 İZLENME

TBMM’de ve can Erzincan başta olmak üzere, İstanbul’da ve başka şehirlerde 87 basın toplantısı yaparak, ülkesinin ve can Erzincan’ın sorunlarını dile getirdiğini belirten Sarıgül, geleneksel medya ve sosyal medyadaki faaliyetlerine ilişkin şu bilgileri verdi:

“11 TV kanalına 53 kez konuk olarak katıldım, Ekranlarda 4949 kez, yazılı basında 5384 kez ismim geçti. Bir yılda, sosyal medyada toplam 1.661.050.000 izlenmeye ve buna bağlı olarak 2 milyar 154 milyon haber sayısına eriştik.

 

365 GÜNÜN 160 GÜNÜNDE CAN ERZİNCAN’DA OLDUM

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, basın toplantısında 1 yılda 53 kez Erzincan’a gittiğini, 365 günün 160 gününde Erzincan’da olduğunu, can Erzincan’da 125 bin km yol yaptığını, Üzümlü İlçesindeki sel felaketinde ve İliç’teki maden faciasında 2 saat sonra olay yerine ulaştığını anlattı. Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdü:

“Erzincan’ın tanıtımına büyük önem verdim. “Herkes Erzincan’ı konuşacak,” demiştim, Can Erzincan’ı Türkiye’ye ve dünyaya duyurdum.”

 

ERZİNCAN’DA, İSTANBUL’UN 6 İLÇESİNDE VE ÜLKEMİZİN 12 AYRI SEÇİM BÖLGESİNDE YEREL SEÇİM İÇİN ÇALIŞTIM

Basın toplantısının son bölümünü CHP ile ilgili çalışmalarına ayıran Mustafa Sarıgül şunları anlattı:

“14 Mayıs 2024 tarihinde gün bitmeden seçildiğim belli olmuştu.  Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı. Ertesi gün Sivas Divriği’den 2. tur kampanyasına başladım. 15 ayrı noktada çalıştım ama gösterdiğim çaba yetmedi.

Ardından CHP kurultaya gitti. Kurultay Sayın Özgür Özel’i genel başkan seçti. “Şimdi hepimize düşen görev, Sayın Özgür Özel’e destek vermek VE partimizi başarılı kılmaktır,” dedim.

Yerel seçimlerde, Erzincan belediye başkan adayımızın kampanya boyunca yanında oldum.

Bir ayağım Erzincan’da olmak üzere İstanbul’da 6 ilçede ve ülkemizin 12 ayrı seçim bölgesinde partime bir oy daha fazla kazandırmaya gayret ettim.”

Sarıgül, basın toplantısını şu sözlerle bitirdi:

“1 yıldır heyecanla, coşkuyla çalışıyorum. Herkesin barış içinde, eşitlik içinde, refah içinde, adalet içinde yaşadığı bir Türkiye için, can Erzincan’ımın sesini duyurmak ve sorunlarını çözmek için, partimi iktidara getirmek için çalışmaya devam edeceğim.” Dedi.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!