Telefon
WhatsApp
Sarıgül, “Kemaliye, Bozulmamış Yapısı, Korunmuş Doğasıyla Turizmde Bir Marka Olabilir”

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Erzincan Kemaliye Uluslararası Kültür Ve Doğa Sporları şenliğine katılarak bir konuşma yaptı.

BÜTÜN GÖREVLER BİTER, ERZİNCANLI OLMAK GÖREVİ DEVAM EDER

Kemaliye, her köşesi, ayrı güzel, insanıyla, doğasıyla, tarihiyle özel bir şehirdir ifadelerini kullanan Milletvekili Mustafa Sarıgül, “Kemaliye, vatanımızı kurtaran, cumhuriyetimizi kuran, Mustafa Kemal Atatürk’ün, kendi adını verdiği çok az şehirden biridir Böyle bir onura sahip olmakla ne kadar gururlansa azdır.

Kemaliye, nice devlet adamı, asker, şair, sanatçı yetiştirmiş hepsi de bu ülkeye değerli hizmetler vermiştir. Halen de Kemaliye için, Erzincan için çalışmaya devam ediyorlar.

Biz Erzincanlıyız, bütün görevler biter, Erzincanlı olmak görevi, hayatımızın sonuna kadar devam eder. Bizim için, Erzincan’a hizmet imtiyazların en büyüğüdür.

Kemaliye, bozulmamış yapısı, korunmuş doğasıyla turizmde bir marka olabilir. Karanlık kanyonu, tarihini, kültürünü, evlerini, doğa sporlarını, gastronomisini ön plana çıkarmamız lazım.

Bu festival, tarihten kültüre, gastronomiden doğaya kadar, her alanda büyük bir potansiyele sahip Kemaliye’nin tanıtımına büyük fayda sağlayacaktır.

Böyle etkinlikler kolay olmuyor. Bu şenliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!