Telefon
WhatsApp
Sarıgül, “İhmali, Kusuru, Sorumluluğu Olanlar Adalet Önünde Hesap Verecek”

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, maden işçileri Ramazan Çimen ve Kenan Öz'ün cenaze törenine katılmak üzere gittiği İliç’ten maden ocağından  açıklama yaptı.

İliç ilçesindeki altın madeni sahasında 13 Şubat'ta meydana gelen heyelanın ardından toprak altından çıkarılan işçiler Ramazan Çimen ve Kenan Öz'ün cenazeleri toprağa verildi. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül,  İliç’te ki maden ocağından  açıklama yaptı.

 

SARIGÜL, 2 NAAŞA DAHA ULAŞILDI, DİĞER 5 MADENCİMİZE ULAŞMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Milletvekili Mustafa Sarıgül, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “13 Şubat günü burada bir facia yaşadık. 9 canımız toprak altında kaldı.

5 Nisan'da Uğur Yıldız'ın ve 19 Nisan'da Adnan Keklik'in dün de Ramazan Çimen ve Kenan Öz'ün naaşlarına ulaştık.  Yüreğimiz yanıyor. Aileler perişan. Acıları paylaşarak azaltmaya çalışıyoruz, ama nafile. Ateş düştüğü yeri yakıyor. İşçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.  Diğer 5 madencimize ulaşma çalışmaları sürüyor.

 

İHMALİ, KUSURU, SORUMLULUĞU OLANLAR ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK

Bu felaketin sebeplerini ve sorumlularını ortaya çıkarmak için TBMM’de bir komisyon kurduk. Ben de başkanlık divanında yer aldım. Komisyonda bugüne kadar faciayla ilgisi ve sorumluluğu olan üç bakanlığı dinledik.

Salı ve çarşamba günü İliç’te olacağız. Sahada incelemelerde bulunacağız. İşçilerle, ailelerle, yetkililerle görüşeceğiz. Ben milletvekili olarak, ihmali, kusuru, sorumluluğu olanların adalet önünde hesap vermesini takip edeceğim.” dedi

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!