Sarıgül, “Bayram Can Erzincan’da Güzel”
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ramazan Bayramı süresince Erzincan’da yaptıklarını değerlendirdi.
Ramazan Bayramını memleketi Erzincan’da geçiren CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Bayram süresince Erzincan’da yaptıklarını değerlendirdi konuyla ilgili basın açıklaması yayınladı.
HALKIN DEĞERLERİNİ BİLMEDEN SİYASET YAPILMAZ
Milletvekili Mustafa Sarıgül, “Siyaset, halkın değerlerini bilmeden, ona saygı göstermeden ve halkı sevmeden, yapılamaz.
Ben halkın içerisinde gayet hevesle gezerim, en keyif aldığım anlar halkla iç içe olduğum anlardır. Şişli Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde hiçbir dini bayramda Şişli dışına çıkmadım. Hepsinde Şişlililerle birlikte oldum.
BAYRAM CAN ERZİNCAN’DA GÜZEL
Baba ocağım, ana toprağım can Erzincan’dan milletvekili olduktan sonraki ilk dini bayramım Kurban Bayramı’ydı. Arife gününden Erzincan’a gelmiştim. Bayram süresince Erzincan’da oldum.
Bu Ramazan Bayramı’nda da aynısını yaptım. Bayram can Erzincan’da güzel.
Bayram namazını Terzibaba Camisinde kıldım. Valiliğimiz ve Belediye Başkanlığı tarafından belediye binasında düzenlenen toplu bayramlaşma programına katıldım.
Sonra İliç’e gittim. İliç'te acı bir bayram yaşadık. Acıları paylaşarak azaltmaya çalışıyoruz, ama nafile. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bayramın ikinci günü CHP Erzincan İl Başkanlığı’nda basın toplantısı yaptım. Sandıktan umut çıktığını, sandıktan ders çıktığını, sandıktan feryat çıktığını söyledim.
HEMŞERİLERİMLE KUCAKLAŞMANIN BÜYÜK HAZZINI TATTIM
Ekonomik milliyetçiliğe dikkat çekmek, yerli ve milli üretime destek çıkmak için aldığım TOGG’u teslim aldım. Bayram boyunca gençler ve çocuklar TOGG’a bindi. Söz vermiştim yaptım. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer.
Can Erzincan’da hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün siyasi partilerle bayramlaştım. Taksi duraklarını, karakolları, hastaneleri ziyaret ettim. Dörtyol’da hemşerilerimle kucaklaştım.
Can Erzincan’ın bütün ilçelerine gittim. Köyleri ziyaret ettim, binlerce hemşerimle tokalaştım, fotoğraf çektirdim.
Hiç bıkmadım, yorulmadım, hemşerilerimle kucaklaşmanın büyük hazzını tattım.
Allah’ım birlikte nice bayramlara huzur içinde, sağlıklı biçimde kavuştursun.” Açılmasında bulundu.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?