Telefon
WhatsApp
Şampiyon Milli Sporcular İş İnsanı Murat Tan Tarafından Ödüllendirildi

Erzincan’ı ve Milli takımı en üst düzeyde temsil eden Badminton milli Akdeniz oyunları çift bayanlarda şampiyon Nazlıcan İnci, Bengisu Erçetin ile 15 yaş Badminton Avrupa şampiyonasında şampiyon olan Erzincanlı milli sporcular Er Murat gıda işletme sahibi Murat Tan tarafından ödüllendirildiler.

 

Düzenlenen programda konuşan iş insanı Murat Tan, “şampiyon olan ve ülkemizi gururlandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Biliyoruz ki bu başarı kendiliğinden gelmedi. Büyük emekler sarf edildi. Bu başarıda emekleri olan Milli takım Antrenörlerimizi ve tüm sporcularımız kutluyorum.

 

SPORCULARIMIZDAN OLİMPİYAT ŞAMPİYONU DA ÇIKACAKTIR

 

Tan konuşmasının devamında, “Yaşanan başarı başka bir şehirde yaşansa çok daha şaşalı bir karşılama olurdu. Bizlerde işletme sahibi olarak elimizi taşın altına koyarak Ülkemizin gururu olan bu sporcularımıza ne katkı sağlarız diye düşünerek kendilerine forma Sponsoru olduk ve dereceli kızlarımıza bir katkı sağlamayı hocalarımızla da görüşerek uygun gördük. İnşallah bu sporcularımızdan olimpiyat şampiyonu da çıkacaktır” dedi.

 

SPONSOR FORMALAR İLE ULUSLAR ARASI MAÇLARA ÇIKACAĞIZ

 

Milli takım ve sporcuların Antrenörlerinden Murat sönmez ise Sponsor olması nedeniyle iş insanı Murat Tan’a teşekkür ederek yaptığı konuşmasında, “daha önceki başarılarımızda da yanımızda oldular. Son aldığımız Akdeniz oyunlarında ilimizin bayanlarda ilk şampiyonu olan Nazlıcan İnci, Bengisu Erçetin ile 15 yaş badminton Avrupa şampiyonasında tek bayanlarda şampiyon olan Aleyna Korkut spor tarihine geçerek ilk tek bayanlarda Avrupa şampiyonu oldu. Bu anlamlı dereceleri iş insanımız görerek sporcularımızı ödüllendirdi. Bundan böyle Sponsor formalar ile uluslar arası maçlara çıkacağız. Şampiyonlarımız ayrıca altın ile ödüllendirerek örnek teşkil eden bu davranışın diğer esnaf ve spor Branşlarında da yansıması ilimiz açısından, sporcu ve Antrenörleri açısından önem taşıdığına inanıyorum. İnşallah bu tür başarılı sporcularımıza destek devam eder. Bundan sonra daha büyük başarılar elde edilerek ilimiz ve ülkemiz adına katkı sağlarız” dedi.

 

15 Yaş Badminton Avrupa şampiyonu Aleyna Korkut ise yaptığı konuşmasında Sponsor olan İş insanı Murat Tan ve Antrenörleri Murat Sönmez ile Uğur Erçetin’e teşekkür etti.

 

Düzenlenen tören milli sporcular ve Milli takım Antrenörleri ile İş insanı Murat Tan ve Ailesinin hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!