Telefon
WhatsApp
Rektör Levent Öğrencilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Güzel Sanatlar Fakültesi binasında gerçekleşen kahvaltı programına Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Kavukçu, Güzel Sanatlar Fakültesi Yönetim Kurulu, dekanlar, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen kahvaltı programında öğrenciler ile bir araya gelen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, öğrencilerin çeşitli konularda görüş ve önerilerini dinledi.

Öğrenciler ile bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade den Rektör Levent, Üniversite olarak öğrenci merkez anlayışı ile hareket ettiklerini, bu nedenle öğrencilerle sık sık bir araya gelmeye önem gösterdiklerini dile getirdi. Rektör Levent, böyle bir organizasyonu gerçekleşmesinde emeği geçen fakülte yönetimine teşekkürlerini iletti.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Kavukcu:  “Öğrencilerin eğitim ve öğretime hazırlamanın dışında birbirleriyle ve hocaları ile kaynaşmaları için fakülte olarak kahvaltı programları düzenlediklerini ifade ederek, katılımlarından dolayı EBYÜ üst yönetimine teşekkürlerini sundu.

Öğrenciler de kahvaltı programı vesilesiyle Rektör Prof. Dr. Akın Levent,  üst yönetim ve fakülte hocaları ile bir araya gelmekten  büyük bir memnuniyet duyduklarını  ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin bir parçası olmaktan duydukları mutluluklarını dile getirdi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!