Rektör Levent’e Türk Dünyası’na Katkılarından Dolayı Avrasya Hizmet Ödülü Verildi
Ankara’da Özbekistan Büyükelçiliği ile EkoAvrasya Vakfı tarafından Türkiye-Özbekistan Stratejik İlişkileri/Çok Boyutlu Gelecek Perspektifi toplantısı düzenlendi.
Özbekistan’ın Ankara Büyükelçiliği ile EkoAvrasya Vakfının ortaklaşa düzenlediği “Türkiye-Özbekistan Stratejik İlişkileri/Çok Boyutlu Gelecek Perspektifi” toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde yapıldı.
Toplantıya Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, Özbekistan Yatırım, Sanayi ve Ticaret Bakanı Yardımcısı Nazımcan Holmuradov, EkoAvrasya Vakfı Başkanı Hikmet Eren ve Üniversitemiz Rektörü
Prof. Dr. Akın Levent katıldı.
Toplantıda Türkiye ve Özbekistan arasındaki stratejik ortaklığı vurgulanarak iki ülke arasındaki ticaret hacmini artırmayı, ortak projeler hayata geçirmeyi ve dünya refahı için önemli kararlar alınması gibi konular ele alındı. Toplantıda Erzincan Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’e Türkiye ile Avrasya ülkeleri arasındaki iyi niyet ve dostluk ortamının geliştirilmesine katkıda bulunduğu çalışmalarından dolayı “Avrasya Hizmet Ödülü” takdim edildi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?