Telefon
WhatsApp
Otlukbeli de Yaz Şenlikleri Coşkulu Geçti

Piknik ve Şölen havasında geçen etkinlikler ile ilgili konuşan Otlukbeli ilçe Belediye başkanı Yusuf Tekcan, “Geçtiğimiz yıllarda PANDEMİ nedeniyle yapamadığımız Otlukbeli Yaz Şenliklerimizi bu yıl 23 - 24 Temmuz tarihinde büyük bir coşkuyla kutladık. Dolu, dolu geçen programlar 23 Temmuz Cumartesi günü Piknik ve Şölen havasında geçen günümüz çeşitli yarışmalar ve halk oyunlarımızla devam etti.

 

24 Temmuz Pazar günü Ata Sporu olan Cirit ile başlayan şenlikler Otlukbeli Gölü ve Şehitlik Ziyareti yapılarak dualar edilmesi ve ardından Otlukbeli ilçe meydanında Mehteran gösterisi ve halk oyunları ile programı devam etti. Akşam saatlerinde başlayan konserde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

 

Otlukbeli belediye başkanı Yusuf Tektaş Otlukbeli’mize yakışır geçen şenliklere katılım sağlayan Otlukbeli Kaymakamı Sercan Yılmaz, Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun, MHP Erzincan il başkanı Salih Aksu, ilçe be belde belediye başkanları, kurum ve daire amirleri, şölene katılım sağlayan sanatçı ve tüm misafirlere teşekkür ederek, “2023 yılında daha güzel bir şenlikte buluşalım.. Tüm misafirlerimizi şimdiden davet ediyorum. Ayrıca 11 Ağustos günü de Otlukbeli Savaşını anma adına mevlid-i şerif okutulacaktır” dedi.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!