Telefon
WhatsApp
Otlukbeli’de 55 Adet Süt Sağım Makinesi Düzenlenen Törenle Çiftçilere Dağıtıldı

Düzenlenen törende konuşan Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin yapılan projeler sayesinde Erzincan soğuk süt lojistiğinin her geçen gün güçlendiğini söyleyerek, “Dağıtılan 55 adet sağım makinesi önceki sene dağıtılan 120 sağım makinesi projesinin devamı olarak yapıldığını söyledi.

 

Üreticilerden alınan olumlu dönüşler neticesinde projeyi yaptıklarını ifade eden Şahin, başta DAP Başkanımız Osman Demirdöğen’e, İlçe Kaymakamımız Sercan Yılmaz’a ve Projede emeği geçen personelimize teşekkür ediyor üreticilerimize hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

 

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Osman Demirdöğen ise Erzincan’da süt sektörünün her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti. Bu çerçevede projeleri desteklemeye devam ettiklerini kaydeden Demirdöğen faydalanan üreticilere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Son olarak konuşma yapan Otlukbeli İlçe Kaymakamı Aydın Yanık kalkınmanın anahtarının tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, “Yapacağımız yeni projeler ile İlçemizde tarım ve hayvancılığı daha da ileri götüreceğiz bu çerçevede devletimizin tüm imkânlarını kullanacağını üreticilerimiz bilmelidir” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından “Modern Hayvancılığın Geliştirilmesi 2" projesi çerçevesinde 55 adet süt sağım makinesi düzenlenen törenle çiftçilere dağıtıldı.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!