Telefon
WhatsApp
Öğrencilere Hz. Peygamber’in Mirası Anlatıldı

Erzincan İl Müftülüğü Gençlik Hizmet ve Faaliyetleri Diyanet Gençlik Merkezleri’nde, Okullarda ve Diğer Sosyal Mekanlarda Hız Kesmeden Devam Ediyor...

Erzincan İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem'in refakatinde TOBB Binali Yıldırım Kız İmam Hatip Lisesi’ne bir faaliyet ziyareti gerçekleştirildi.

Okul idaresinin ev sahipliğini yaptığı programda, Gökhan Badem, lise öğrencilerine yönelik hazırladığı sunumu takdim etti. Hz. Peygamber –Aleyhisselam-‘ ın mirasını bugünün gençlerine, bu zamanın şartlarında emanet etmenin öneminin, yine Hazret-i peygamber Efendimizin beyanları ile izah edildiği sunum, Türk-İslam mütefekkirlerinden bahislerle, misaller ve meşhur kıssalar ile devam etti.

Katılan tüm öğrencilerin ilgi ile dinlediği, teşekkür ve memnuniyetlerini ifade ettikleri program, okul müdürü Uğur Mutlu tarafından, öğrencilerin el emeği-göz nuru ile hazırladığı bir hüsn-ü hat levhasının Gökhan Badem'e takdim edilmesi ve gençlik hizmetleri çalışanlarının öğrenciler için getirdikleri hediyelerin teslimi ile  sona erdi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!