Telefon
WhatsApp
Necla Hoca’dan Erzincan’a Büyük Bir Teşekkür

A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’taki üçüncü maçında Azerbaycan ile Erzincan’da 31 Mayıs 2024  tarihinde karşı karşıya gelip maçtan 1-0 galip ayrılmıştı. A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  Erzincan’a büyük bir teşekkür etti.

Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi,

ERZİNCAN’A BÜYÜK BİR TEŞEKKÜR

“Ülkemizde kadın futbolu kültürü yaratmaya çalıştığımız ve adım adım işlediğimiz stratejimizin en önemli parçası ülkemizin her ilinde maç organizasyonu yapmak, o il ile bütünleşmek için Erzincan’da idik. Dünya standartlarında, yaşayan bir stadyumda maç oynamak, ülke ve şehir tanıtımına katkı sağlamak bambaşka bir gurur.

Kadın A Milli Takımı olarak 20 Mayıs’ta kampa girdiğimiz ilk günden Erzincan’dan ayrılana kadar her saniye yanımızda olan Sayın Valimiz Hamza Aydoğdu’ya, Sayın Belediye Başkanımız Bekir Aksun’a, Sayın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu’ya, Kıymetli Polis Teşkilatımıza, Erzincan Kadın takımlarımıza ve tarihinde ilk kez bir milli maça ev sahipliği yapan, 10.845 biletli seyircimize, tüm Erzincan halkına destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz”

ÇİME BAKAN ABİMİZ YERİNİZ BİZDE BAMBAŞKA

Kırağası, paylaşımına bir de not düşerek , “Not: Murat müdürüm, otel çalışanlarımız, çime bakan abimiz yeriniz bizde bambaşka” dedi.

 

"FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK, YİNE DE PLAY-OFF UMUDUMUZ VAR"

Öte yandan Bakü'de Azerbaycan ile karşılaşan Kadın A Millî Takımı Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası, bu maç ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Karşılaşmaya kontrollü başladıklarını ifade eden Kıragası, "Rakip atak başlamak istese de kontrolü hemen elimize aldık. Oyun, bizim istediğimiz tempoda oynandı. Fırsatlar da yakaladık ancak değerlendiremedik. İkinci yarının genelinde de üstün olan taraf bizdik. Rakip oyunun sonlarına doğru direnç gösterdi. Son dakikada golü buldular. Yenildiğimiz için üzgünüz. Ancak Play-Off umudunu hala koruyoruz. Macaristan grup lideri İsviçre'yi yendi. Grupta herkesin şimdi farklı bir hesabı olacak. Önümüzde İsviçre ve Macaristan maçları var. Temmuz ayında iyi bir kamp geçirip, bu iki maç sonunda Play-Off hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!