Telefon
WhatsApp
Müdür Kartal’dan Çayırlı ve Otlukbeli İlçelerine Okul Ziyareti

Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili çalışmaları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile ziyaretlerine devam eden Müdür Kartal, ilk olarak Otlukbeli'nde bulunan eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Otlukbeli Kaymakamı Aydın Yanık'ın da eşlik ettiği Otlukbeli Çok Programlı Anadolu Lisesi ziyaretinde ve ilçemizde bulunan Fatih Ortaokulu, Otlukbeli İHO, Zafer İlkokulu, Şehit J. Komd. Onbaşı Ünal Eroğlu Anaokulu ziyaretlerinde okul müdürleri ve öğretmenlerle toplantı gerçekleştiren, dersliklerde öğrencilere misafir olan İl Müdürü Hacı Ömer Kartal eğitim öğretim faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal okul kurum ziyaretlerinin ardından Otlukbeli İlçe Kaymakamı Aydın Yanık ve Otlukbeli Belediye Başkanı Yusuf Tektaş'ı ziyaret etti.

 

Yoğun ve bereketli geçen günün ikinci ilçe ziyaretini Çayırlı İlçesine gerçekleştiren Müdür Kartal; Harmantepe İlkokulu, 29 Ekim İlkokulu, Çayırlı İmam Hatip Ortaokulu ve Çayırlı Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek okullarda yürütülen çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelip dersliklerde öğrencilerin misafiri olan Müdür Hacı Ömer Kartal, öğrencilere okul kültürü, yardımcı kaynak kitaplar, destekleme ve yetiştirme kursları, liselere hazırlık çalışmaları, üniversite sınavlarına hazırlık çalışmaları, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılım vb. başlıklarda tecrübelerini ve tavsiyelerini aktardı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal okul kurum ziyaretlerinin ardından Çayırlı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe ve Çayırlı Belediye Başkanı Atınç Bahadır'ı ziyaret etti.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!