Telefon
WhatsApp
MHP İl Genel Meclisi Adaylarından HABERCAN Gazetesine Ziyaret

Tüm yurtta adım adım 31 Martta yapılacak yerel seçimlere gidilirken Erzincan’da ise MHP seçim çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları kapsamanda Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Üyesi adayları HABERCAN Gazetesine ziyaret gerçekleştirdi.

MHP adına İl Genel Meclisi seçimlerinde Erzincan’ı temsil edecek olan Hüseyin İlter, Sakın Sönmez, Adem Mutlu, Adana Demirci, Yunus Türkmen ve Hamza Karaman, HABERCAN Gazetesi Sahibi Haluk Uçar ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Birol Ergin’e ziyaret gerçekleştirerek  Erzincan’da gerçekleşecek olan yerel seçimleri değerlendirdi.

 

“CANLA BAŞLA ERZİNCAN” SLOGANIMIZLA KÖY KÖY, MAHALLE MAHALLE HMEŞEHRİLERİMİZLE BULUŞUYORUZ"

“Canla Başla Erzincan” sloganıyla yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren 1. Sıra Adayı Hüseyin İlter, “31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde  “Canla Başla Erzincan” sloganımızla çıktığımız bu kutlu yolda hemşehrilerimize her alanda  canla başla hizmet etmek için Erzincan’ımızın teveccühüne aday olduk” dedi.

"Köy Köy, Mahalle Mahalle" temasıyla Erzincan’ı karış karış geziyor diyen Hüseyin İlter konuşmasının devamında; “Milliyetçi Hareket Partisi, yarım asrı devirdiği siyasi tarihinde, siyasetinin merkezine her daim milletimizin ali menfaatlerini koymuştur. Geçmişten bugüne, “Dik baş, tok karın, mutlu yarın” düşüncemizle yol yürüdük. Halka hizmetin, Hakk’a hizmet olduğu inancından hareketle çalışmalarımızı Erzincan için sürdürdük ve bundan sonrada  hemşehrilerimiz teveccüh ederse sürdürmek istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin yıllar önce ortaya koyduğu “Lider Ülke Türkiye” vizyonu doğrultusunda, “Önce Ülkem ve Milletim” anlayışıyla bugünlere geldik. Bugün de; sağlam temeller üzerinde yükselen bir Erzincan tahayyülüyle yola çıktık, memleketimizi “Köy Köy, Mahalle Mahalle” temasıyla karış karış geziyor, hemşehrilerimizle buluşuyoruz.

Gayemiz; Türk şehir kültürünün ortaya koyduğu, milletlere örnek olmuş medeniyet birikimlerimizden aldığımız ilhamla, köklü şehircilik anlayışımızı yenilikçi bir formla icra edip, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” öğüdüyle, kutlu Erzincan’ımızın her karışında nice yüzyılların tohumlarını atmaktır.” Dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erzincan HABERCAN gazetesi sahibi Haluk Uçar, “adaylıklarınız Erzincan’a hayırlı olsun” dedi.

Uçar, MHP adına İl Genel Meclisi seçimlerinde Erzincan’ı temsil edecek olan Hüseyin İlter, Sakın Sönmez, Adem Mutlu, Adana Demirci, Yunus Türkmen ve Hamza Karaman’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!