Telefon
WhatsApp
Masa Tenisini Canlandırıyorlar

Erzincan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü binasında bir araya gelen ve zamanında masa tenisi turnuvalarında başarı elde etmiş sporcular eski günlerini yaşatmak için bir araya gelerek arlarındaki düzenlemiş oldukları turnuvalar ile eski günlerini yaşatıyorlar.

Uzun yıllar masa tenisine emek vermiş sporcular haftanın belirli günlerinde bir araya gelerek antrenman yapıyorlar. Antrenman sonrasında da aralarında eşleşen sporcular müsabakalar düzenliyorlar. Profesyonel hareketlilikteki sergilediği vuruşlarla halen iyi olduklarını gözler önüne seriyorlar.

Uzun zamandır masa tenisi sporuyla ilgilenen Fırat Gökdemir, Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu Masa tenisi çalışma salonunda haftanın üç günü ağabeylerimiz ile beraber iyi vakit geçiriyoruz diyerek herkesi buraya salona davet ediyoruz” dedi. Gökdemir, şu açıklamalarda bulundu; “20 yıldır bu sporla uğraşıyorum. 13 Şubat Şehir stadyumunu tamamlandıktan sonra burada bu salonda ağabeylerimizle beraber haftanın 3 günü olan Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri akşam saatlerinde yapmış olduğumuz antrenmanlarla sürdürüyoruz. Ardından kendi içimizde yaptığımız müsabakalarla güzel vakitler geçirmeye çalışıyoruz burada. Tüm Erzincan halkımız ve bu spora gönül vermiş insanları kendi içimize bekler ve her türlü eğitmenliğini sağlarız” dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!