Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe
Malatya’da "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonlarında 20 zanlı gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 16’sı tutuklandı.
Malatya il Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Son bir hafta içerisinde kent merkezinde gerçekleştirilen operasyonlarda 3 bin 689 adet sentetik hap, 147 gram metamfetamin, 173 gram esrar, 2 adet tabanca ile çok sayıda fişek, 2 adet hassas terazi, 1 adet puyp aparatı ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 23 bin 240 lira ele geçirildi.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 16’sı tutuklanırken 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. MALATYA (İHA)
Benzer Haberler
Bir Dahaki Bahara Görüşmek Üzere Erzincan Yaylalarının Masum Çiçekleri
Erzincan’da O Ürüne Yatırım Sürüyor
Şili, Kaliforniya, Jalapone… Hepsi Erzincan’da
İliç Meydanında Anagold İçin Toplu Çağrı
TDV’den Moro Müslümanlarına Kur’an-ı Kerim Hediyesi
Erzincan’da Besicilerin Sorunları Görüşüldü
1 Milyon 100 Bin Adet Dikti, Günde 80 Kişi Çalıştırıyor
Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu’ndan Destici'ye Tepki