Telefon
WhatsApp
Levent, Tercih Yapacak Olan Tüm Öğrencileri Üniversitemize Bekliyoruz

“Anadolu’da Bir Dünya Üniversitesi” öz ülküsüyle yola çıkan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Erzincan’a ve bölgeye hizmet için kurulmuş olduğunu belirterek programa başlayan Rektör Prof. Dr. Levent, üniversitenin tarihçesinden ve mevcut imkânlarından bahsetti. Üniversite ve şehrin öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olduğunu kaydeden Rektör Prof. Dr. Levent, üniversitedeki mevcut imkânların daha da gelişmesi için gerekli çalışmaların yapılacağına değindi.

Kampüs üniversitelerin avantajlarına değinen Rektör Levent,  Yalnızbağ Yerleşkesi öğrencilerin rahat edebildiği, her türlü sosyal ihtiyaçlarının karşılanabildiği sıcak bir ortam olarak hazırlanılan bir kampüs olduğuna dikkat çekti.

Son olarak Üniversite tercihi yapacak olan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent; “Öğrencilerin öncelikle kendi yapılarına uygun ve istihdam alanları geniş olan bölüm ve programları tercih etmeleri gerekiyor. Bizlerde bu yıl tercih yapacak olan tüm öğrencileri Üniversitemize bekliyoruz” dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!