Telefon
WhatsApp
Kurumlararası Voleybol Turnuvası Şampiyonu Özel hareket Şube Müdürlüğü Oldu

Yaklaşık bir ay süren ve Merkez kapalı spor salonunda oynanan kurumlararası voleybol müsabakaları tamamlandı. İl Emniyt Müdürü Kenan Kurt, Gençlik Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, il Tarım ve Orman müdürü Murat şahin ve yoğun taraftar guruplarının izlediği mücadelede il Tarım ve Orman müdürlüğünü 3-0 mağlup eden Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube müdürlüğü birinci olurken ikinciliği il Tarım ve Orman müdürlüğü üçüncülüğü ise İl Emniyet Müdürlüğü Koruma şube oldu.

Oldukça çekişmeli geçen il seti 26-24 kazanan İl Emniyet Müdürlüğü Özel hareket Şubesi ikinci seti daha rahat oynayarak 25-15 kazanarak durumu 2-0 yaptı. Son sete daha istekli e avantajlı başlayan Özel Hareket Şube takımı bu seti de 25-17 lik sonuçla mücadeleden 3-0 galip ayrılarak ikincisi düzenlenen turnuvanın şampiyonu oldu.

25 kurumdan 30 takımın mücadelesi sonrasında Tarım ve Orman il müdürlüğünü 3-0 mağlup ederek şampiyon olan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harek Şubesini tebrik eden İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Gençlik spor il müdürü Volkan Burak Mumcu ve Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin ilk 3’ e giren takımlara kupa ve madalyalarını verdiler.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!