Telefon
WhatsApp
Kurbanlık Çok Alan Yok

Vatandaşlar fiyat araştırması yaparken, bu günlerde satışlar yok denecek kadar az. Pazarda bayrama doğru hareketliliğin artması bekleniyor.

 

Hayvan pazarında küçükbaş kurbanlıklar 3 bin lirayla 7 bin lira arasında, büyükbaş kurbanlıklar ise 15 bin lirayla 60 bin lira arasında değişiyor. Bayrama sayılı günler kala Canlı Hayvan Pazarında tüm hazırlıklar tamamlandı. Bu günlerde istenen alışveriş olmasa da alışverişin önümüzdeki günlerde artması bekleniyor. Pazarda yapılan sıkı pazarlıklar ise gözlerden kaçmadı. Kurbanlıkları satmak için pazara getiren hayvan yetiştiricileri yem fiyatlarının yüksekliğinden yakınıyor.

 

Girdi fiyatlarının kurban satış fiyatlarına yansıdığını belirten yetiştiriciler vatandaşın da alım gücünün zayıfladığını söylediler. Bu günler de alan da yok satan da yok diyen satıcılar satışların özellikle arife günü artmasını bekliyor.

 

Erzincan Belediyesi Canlı hayvan pazarında küçükbaş kurbanlıklar 3 bin TL ile 7 Bin TL arasında değişirken Büyük baş kurbanlıklar da 15 Bin TL ile 60 Bin TL. Satıcılar alıcılarını bekliyorken, alıcılar ise malların ucuzlamasını bekliyorlar.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!