Telefon
WhatsApp
Kemaliye’de Asfalt Çalışması Tamamlandı

Haber: Birol ERGİN

TOKİ inşaatının bitmesi sonucu planlamaları ve yapım zamanı önceden belirlenmiş olan; Eski Sanayi Sitesi - Dapur Başı - Koçan-Embiyabey - Bahçe Mahalle yolu, Hastane- Sütlüçesme Mezarlığı - Dapur Başı - Harfiyat alanı - Kurban Kesim Yeri (mezbaha) - Jandarma arası genişletme ve düzeltme çalışmalarının ardından yapılan ihale süreci sonucu yol güzergâhına asfalt döküm işlemlerine başlandı.

Kemaliye Belediye Başkanlığı tarafından yapılan bitüm ihalesinin resmi süreçleri bittikten sonra Belediye Başkanı Mehmet Karaman'ın girişimleri sonucu İl Özel İdaresine ait araçlar ve belediye imkânları ile asfalt dökümü yapıldı.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman; “yapılan çalışma ile ilgili katkı ve desteklerinden dolayı Kaymakamımız Sayın İlhan Kayatürk, İl Özel İdaresi İl, İlçe yönetici ve çalışanlarına, ÖZKAR A.Ş. yönetici ve çalışanlarına, belediye personelimiz başta olmak üzere emeği geçen tüm kurum, daire, amir, müdür ve çalışanlarına en önemlisi yol yapım süresince anlayış gösteren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz.

Kemaliye’mizin yapılacak her işi için yapılacak işler ve zamanlama hazır olup, belli bir plan dahilinde çalışmalarımız devam edecektir. Kemaliye’mize hayırlı olsun...” ifadelerini kullandı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!