Telefon
WhatsApp
Kemahlılar Derneği 13.Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Kemahlılar Derneği olağan genel kurul dernek merkezinde gerçekleştirildi. 04.11.2018 tarihinde seçilerek toplamda dört yılı tamamlayan Kemahlılar Dernek Başkanı Fahrettin Arslan’ın yeni dönemde aday olmayacağını ilan etmesi ve genel kurul çağrısı üzerine dernek merkezinde yapılan 13.Olağan Genel Kurula yoğun ilgi gördü.

 

Genel kurul açılışını yapan dernek genel sekreteri Şemsettin Akçakaya gündem gereği program akışını arz ettikten sonra divan heyeti seçimine geçildi.

 

Oy birliği ile Kemahlılar Derneği Onursal Başkanı Yılmaz Bayat divan başkanlığına, geçerken dönem Kemahlılar Dernek Başkanı Şerafettin Ulutürk ve Mezra Köyü Dernek Başkanı Hamza Toğuç raportör olarak divan heyetine seçildiler.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından gündem gereği faaliyet raporunu okuyan ve genel kurul üyelerini bilgilendiren dernek başkanı Fahrettin Arslan yaptığı konuşmada yapılan etkinlilere ve faaliyetlere değinerek başlıklar halinde slayt gösterisi şeklinde bir sunum yaparak bilgilendirmelerde bulundu.

 

Denetleme kurulu başkanı Tevfik Başkurt denetim ve gelir gider raporlarını, genel sekreter Şemsettin Akçakaya tahmini bütçeyi okuyarak gündem gereği bilgilendirmelerde bulundular.

Olağan genel kurulun gündem sırası gereği 2023-2024 döneminde görev alacak asil ve yedek üyelerin seçimi maddesinde tek liste olarak seçime giren İstanbul Kemah Spor Başkanı Hüseyin Çakmaktaş ve yönetim kurulu yapılan oylamada oy birliği ile seçilerek Kemahlılar Derneği yeni yönetim kurulu olmaya hak kazandılar.

 

2023-2024 döneminde görev yapacak olan Kemahlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çakmaktaş yaptığı teşekkür konuşmasında aldığımız emaneti daha da ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız, önceki dönem yönetim kurulu başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizleri göreve seçen genel kurul üyelerimize şükranlarımı sunuyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Müzakereler, dilek ve temenniler bölümünde söz alan Hüsamettin Şanal, Mustafa Kaçmaz, İhsan Payalan, Eyüp Mutlutürk, Selahattin Sarıyıldız, Mehmet Oral, Naci Çiçekçi, Adem Yakut, Sezai Yılmaz ve Şemsettin Akçakaya genel kurul ve gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundular.

 

Genel kurula katılım sağlayan Ersiad Başkanı Saim Bahadır, İliç Dernekleri Federasyon Başkanı Cahit Tatar ve Ayedef Başkanı Gürsel Sarımaden genel kurula hitaben selamlama konuşmalarını gerçekleştirdiler.

 

Genel kurula THY Yönetim Kurulu üyesi Orhan Birdal, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Çakmaktaş, Sevgi Aydın, Gurbet 24 TV Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Sevim, Ekev Başkan Vekili İhsan Payalan, KKDT kurucuları Şükrü Ünal, Bekir Sevinç, Mehmet Özkurt, köy dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladılar.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!