Telefon
WhatsApp
Kemah Köyleri Dostluk Turnuvasında Çeyrek Final Heyecanı

Kemahlılar Derneği tarafından düzenlenen Panorama Kemah programıyla sosyal medyada canlı olarak gerçekleştirilen çeyrek final kura çekiminde 8 takım yer aldı. Takım eşleşmeleri ise şöyle; 1. Maç saat 10.00 Dedek Takımı ile Kayabaşı Takımı, 2. Maç saat 12.00 Kerer Takımı ile Koruyolu Takımı, 3. Maç saat 14.30 Karadağ Takımı ile Boğaziçi Takımı, 4. Maç ise saat 16.30 Koçkar Takımı ile Hakbilir Takımı arasında oynanacak.

EKİP OLARAK BİR ŞEYLERİ YAPMA TELAŞINDA OLDUK

Kulüp ve Takım Başkanlarının hazır bulunduğu Panorama Kemah programında konuşan Kemahlılar Derneği Başkanı Fahrettin Aslan turnuva hakkında bilgi verdi. Aslan; “PANDEMİ nedeniyle yapılamayan 43. Geleneksel Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası 44. Turnuvası ile çok daha görkemli yapma hevesi ve arzusu içerisinde olduğumuzu beyan ettik, ediyoruz da. Geldiğimiz noktada bu sene ile alakalı birçok taaddüdümüz olmuştu.  Şu anda geldiğimiz noktada verdiğimiz sözlerin arkasında durabilmenin mutluluğunu ve hazzını yaşıyoruz. Ekip olarak bir şeyleri yapma telaşında olduk.  Şükür ki bugün bu noktaya getirebildik. Şükür ki Kemah camiasının neler yapabileceğini, nelerle hemhal olabileceğini tüm camiaya gösterdik. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de bu çıtayı, bu standardı koruyarak çok daha güzel işlerin yapılacağını, köylerimiz, başkanlarımız ve oyuncu arkadaşlarımızla beraber yapılabileceğine olan inancım bir kat daha arttı. Sizlerin şahsında turnuvaya katılan tüm takımlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki periyotta çok daha verimli, Kemah’a, Kemahlılara çok daha yakışır bir şekilde süreci devam ettiririz.”

Turnuva Başkanı Sedat Menküç birlik beraberliğin pekiştiği turnuvanın hazırlanmasında emeği olanlara teşekkür etti.

24 TAKIM İLE BAŞLADIK

Menküç;“8,5 ay zaman zarfında arka planda çoğu hemşerilerimizin, çoğu başkanlarımızın camianın görmediği çok büyük bir emek var. Burada en büyük emek yönetim kurulu arkadaşlarıma düştü. Turnuvalar başladıktan sonra ise aile ortamı oluşturduğumuz ekiplerimize teşekkür ediyorum. 24 takım ile başladık. Şu anda 8 takım çeyrek finalde. 45. Sezonda başka 8 takım daha burada olacak. Bu sezonda inşallah herkesin gönlündeki olsun. Herkesin kazandığı özellikle dostluğun ve centilmenliğin kazandığı bir final olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!