Telefon
WhatsApp
 Kaymakam Eyüp Kaykaç;

İstiklal Marşının okunması ile başlayan program daha sonra Okunan Kur’an tilaveti ile devam etti. Ardından program açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Karabıyık gerçekleştirdi.

 

Program akışı Slayt Gösterisi, Çocukların Toplu "Fatiha Suresi ve Selam Şiirini" Okumaları, "Birsin Allah’ım İlahi Rondu", Aybüke Şahin ve Ömer Harmankaya'nın "Küçük Müslüman Şiiri Dinletisi", Çocukların Toplu "Salavat-ı Şerif Getirmeleri", Çocukların "Bir Gül Aldım Elime İlahisi" ve "İslam’ın Şartı Beştir İlahisi Rondu" ile devam etti.

 

Kaymakam Eyüp Kaykaç yaptığı konuşmasında; "Kurs hocası, öğrenciler ve ailelerini tebrik ederek, çocuklarımızın öğrendiklerini daha da geliştirmeleri için ailelere büyük görev ve sorumluluk düşüyor; tatilin yanında öğrendiklerini unutmamaları adına çocuklarımızın tekrar yapacaklarını umarak, iyi tatiller diliyorum. Öğrencilerimize emek veren Kurs Hocalarımıza ve Ailelerine teşekkür ederek, çocuklarımızın güzel bir tatil dönemi geçirmeleri temennisinde bulunuyorum." dedi.

 

Program Kaymakam Eyüp Kaykaç'ın; Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ve İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Karabıyık'ın çocuklara "Karne Takdimi" ile son buldu.

 

Kaymakam Eyüp Kaykaç; "4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencilerinin" eğitim aldıklarını ortamı görmek adına 4-6 Yaş Kur'an Kursunda incelemelerde bulundu. Kaymakam Kaykaç; İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Karabıyık'tan Kur'an Kursu hakkında bilgi alarak, talep ve şikâyetlerini dinledi.

 

Kaymakam Kaykaç; "Gelecek dönem öğrencilerimizin daha iyi ve verimli bir ortamda eğitim almaları adına yapılması gerekenler noktasında Kaymakamlık olarak üstümüze düşen neyse yapmaya hazırız." dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!