Telefon
WhatsApp
Kaykaç, Refahiye’de Market Denetimleri Devam Ediyor

Esnafın daha hijyenik bir ortamda halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması adına gerçekleştirilen etiket ve hijyen denetimlerine İlçe Emniyet, Zabıta, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Personelleri görev aldı. İşletmelerde stok ve fiyat karşılaştırmaları yapıp, depolardaki kontroller sağlandı.

 

İşletmelerde kasada çıkan fiyatla etiket üzerindeki fiyatları karşılaştıran ekipler, ürünlerin hijyen açısından uygunluğunu denetleyerek, etiketsiz ürünler hakkında gerekli yasal işlemleri yaptı.

 

İşletme çalışanlarına gerekli uyarılar yapılarak, bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yapılan denetimlerde vatandaşlardan olumlu yorumlar alan ekipler, denetimlerin titizlikle gerçekleştirilerek, sıklaştırılacağını vurguladı.

 

DENETİMLERİMİZİ RUTİN BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

 

Denetimler ile ilgili açıklama yapan Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç; “Halkımızın sağlığı, huzuru ve güvenliği için denetimlerimizi hassasiyet içerisinde aralıksız sürdürme gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda ilçemizdeki işletmelerde satılan temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fırsatçılık ve stokçuluğun yapılmaması, vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve sağlıklarının korunması amacıyla denetimlerimizi rutin bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Hem fiyat konusunda hem etiket konusunda hem de hijyen ile ilgili denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonra da bu denetimlerimiz aralıksız devam edecek.” dedi.

 

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!