Karaman: "Erzincan Uçmayı Çok Sevdi"
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanına ait 4 aylık hizmet verilerini açıkladı. “Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanında yılın ilk dört ayında 128 bin 379 yolcuya hizmet verildi” dedi.
Milletvekili Karaman açıklamasında: "Hava yolunu halkın yolu yapan Türkiye'nin en uzun dönem Ulaştırma Bakanı olan Erzincan sevdalısı son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın destekleriyle emekleriyle bugün ülkemizde vatandaşlarımız istediği her noktaya kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyor.
Erzincan olarak modern son teknoloji ile donatılmış bir Havalimanına sahip olmakta yine kıymetli büyüğümüz son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın eseridir.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde ülkemizde hava yolu, kara yolu , deniz yolu, demir yolu ulaşımı dört bir koldan hızla gelişmeye devam ediyor.
Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanında yılın ilk dört ayında 128 bin 379 yolcuya hizmet verilmiş. 984 uçak Erzincan semalarında yer almış, 990 ton yük hava yoluyla taşınmış.
Nisan ayında ise 37 bin 566 yolcuyu 264 uçak ile havalimanından uğurlamış ve karşılamışız. Yine Nisan ayında 291 ton yük hava yoluyla taşınmış.
Görüyoruz ki Erzincan uçmayı çok seviyor. Erzincan'ın toprağı kadar semaları da bereketli olmuş.
Bizlere misafirlerimize hizmet veren emek veren Yıldırım Akbulut Havalimanı müdürü Sayın Levent Akkuş’a ve personeline THY Genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi’ye Erzincan adına teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimize iyi uçuşlar diliyorum" dedi.
Benzer Haberler
Erzincan Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor
Erzincan’da “Azerbaycan’da Yatırım ve İş Fırsatları” Toplantısı Düzenlendi
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman “Bayramlar Gönül Köprüleridir”
Tanoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma İçinde Nice Bayramlara”
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Erzincan’da Bayram Denetimleri Devam Ediyor
Erzincan’da Mezbahaneler Bayrama Hazır
Erzincan Hayvan Pazarında Bayram Yoğunluğu