Telefon
WhatsApp
İnsanlık Suçunun Hesabı Mutlaka Sorulmalı

5 Temmuz 1993’de Erzincan’ın Kemaliye İlçesinin Başbağlar köyünde terör örgütü PKK tarafından yapılan katliamı hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız. Başbağlar katliamının failleri bulunarak yargı karşısına çıkarılmalı ve bu insanlık suçunun hesabı mutlaka sorulmalıdır.

Başbağlar dillerin tutulduğu, gözlerin yaşardığı, kelimelerin boğazımıza düğümlendiği yerdir. Başbağlar’da yaşanan katliam Milletimizin ortak acısıdır. Başbağlar katliamında körpe çocuklarımız, yaşlı amcalarımız öldürülmüştür.

Av. Aktürk; Yaşadığımız acıyı anlatmaya kelimeler yetersiz, cümleler kifayetsiz kalır. Değil 29 yıl 100 yıl geçse de bu acıyı ve bu acıyı bize yaşatanları asla unutmayacağız. Başbağlar halkı tam 29 yıldır acısını kalbine gömerek, bu büyük katliama rağmen hoşgörü ve kardeşlikten vazgeçmeyerek, barıştan taviz vermeyerek tüm Türkiye'ye ciddi bir mesaj vermiştir.

Aziz milletimizi bölmekten, ayrıştırmaktan başka hiçbir amacı, ilkesi, olmayan hain terör odaklarını lanetliyorum. Vatan hepimizin vatanı, bayrak hepimizin bayrağı, devlet hepimizin devletidir. Hiçbir güç birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaktır. Biz birlikte TÜRKİYEYİZ.

Bugünü andıkça birbirimizin elini daha sıkı tutacağız, birbirimize daha sıkı sarılacağız. Başbağlar'da bize bu acıyı yaşatan karanlık zihniyeti lanetlerken yarınlara umutla bakmak için birliğimizi ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız. Bu katliamı gerçekleştirenlerin amacı topluma nefret tohumlarını ekmekti. Biz bu oyuna gelmedik. Terörün hain emellerini boşa çıkardık.Başbağlar daima hainliğe, kalleşliğe, şer odaklarına karşı Milletimizin dik duruşunun sembolü olarak tarihteki yerini almıştır.

Başbağlar’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize sabırlar diliyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!