Telefon
WhatsApp
İliç’te Gençlik Buluşması: Anagold Acil Durum Müdahale Ekibine Yoğun İlgi

Haber: Birol ERGİN

İliç Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gençlik Buluşması” etkinliğine Anagold Acil Durum Müdahale (ERT) ekibi arama kurtarma faaliyetleri hakkında sunumlar yaptı ve faaliyetlerinde kullandıkları ekipmanları da tanıttı. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Anagold Acil Durum Müdahale Ekibi, programa etkinliğe renk katarken Anagold Acil Durum Müdahale (ERT) ekibi gençlerin sorularını yanıtladı ve  arama kurtarma faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgi verdiler.

Anagold Madencilik, İliç Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gençlik Buluşması” etkinliğine Acil Durum Müdahale Ekibi ile katılım gösterdi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Erzincan’ın İliç ilçesinde düzenlenen etkinliğe katılan gençler, Anagold ekibine yoğun ilgi gösterdi. Anagold ekipleri, gençlerin sorularını yanıtlarken arama kurtarma dünyası ve süreci hakkında detaylı bilgiler verdiler.

İliç Kaymakamı Cüneyt Demirkol, İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz ve İliç Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sezai Öz’ün katılımıyla gerçekleşen etkinliğe Kamu Kurum yetkililerin, ailelerin, gençler ve çocukların yoğun ilgisi oldu. Etkinlikte, Kaymakam, Belediye Başkanı ve İliç Gençlik ve Spor İlçe Müdürü tarafından, deprem bölgesinde alınan görev ve bu etkinliğe sağlanan destek nedeni ile Anagold Acil Durum Müdahale Ekibine madalya takdim edildi.

 

ANAGOLD’DAN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK

Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen büyük depremlerin ardın hemen bölgeye intikal eden Anagold Madencilik ekipleri, depremde aktif olarak arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Afetin en başından itibaren yetkili kurumlarla temasa geçerek sahaya inen Anagold Madencilik, Acil Durum Müdahale ekibini bölgeye yönlendirdi ve ayrıca şirket, yardım paketleri kapsamında, her türlü kritik ihtiyaç malzemesini ivedilikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!