Telefon
WhatsApp
İliç’te Çanakkale Zaferinin 108. Yıldönümü Kutlandı

Yusuf Ziya Demir Cami’inde Cuma namazı öncesi tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okundu Cuma namazı sonrası lokma dağıtıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, İlçe Müftülük görevlileri tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve dualar eşliğinde şehitler ve 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlar rahmetle yâd edildi.

Mevlit programı ve lokma ikramına Kaymakam Sayın Cüneyt Demirkol, Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla ve günün anlam önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla başlayan program çeşitli dallarda yapılan gösterilerle ve resim sergisinin gezilmesi ile devam etti. Çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesiyle program sona erdi.

Programa Kaymakam Cüneyt Demirkol, Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!